TsjechiŽ

Slechts 600 km van de grens van Nederland ligt Tsjechië. Voor velen onbekend, voor anderen een fantastisch vakantieland. Ontdek de rijkdommen van Tsjechië. Afwisselende natuur, fantastische outdoor-mogelijkheden, eeuwenoude historie, uitstekende wintersportgebieden ... en zo kunnen we nog verder gaan met het opsommen. Eigenlijk moet u het zelf ervaren.


Waarom nu investeren in TsjechiŽ?

Tsjechië is sinds 1 mei 2004 lid van de Europese Unie. De economie is sterk; in 2007 een groei van meer dan 6%! Door de mondiale crisis is de groei tot stilstand gekomen, maar het vooruitzicht is dat de groei de komende jaren weer doorzet.
Groeiend Toerisme: Het toerisme is uitgegroeid tot een sterke sector.
Het relatief lage prijspeil: maakt Tsjechië tot een aantrekkelijk (vakantie)land.
Maar ook ... de eeuwenoude geschiedenis, de mooie natuur en cultuur maken Tsjechië in elk jaargetijde een bijzonder boeiend land.
Verder is een goed rendement te maken door:
Waardestijging: Hoewel de markt nu stabiliseert is het te verwachten dat de huizen de komende jaren verder in waarde zullen stijgen. Een tweede reden om dit aan te nemen is de invoering van de euro over enkele jaren.
Verhuurbaarheid: Naast een waardestijging kunt u jaarlijks rendement verkrijgen door uw huis te verhuren. De mogelijkheden hiervoor zijn gunstig. Gezien het grote aantal buitenlanders die jaarlijks Tsjechië bezoeken blijft het toerisme een belangrijk marktsegment.

(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken