Arcadian: Recreatief onroerend goed in TsjechiŽ

Een vakantiehuis, tweede huis of appartement kopen in Tsjechië? Arcadian ontwikkelt en verkoopt sinds 1998 in Tsjechië projecten met vrijstaande landhuizen en aantrekkelijke appartementen op aantrekkelijke locaties in de regio van het Reuzengergte (Noord-Tsjechië). Op deze site ziet u het huidige aanbod. Voor persoonlijk advies nodigen we uit contact met ons op te nemen.


PROJECTEN:

Luxe Landhuizen Arcadian is specialist in het bouwen van luxe landhuizen in het Reuzengebergte in TsjechiŽ. Wordt nu eigenaar van een landhuis in één van de Arcadian Parcs projecten. Wij bouwen ook individueel op maat. Kijk hier voor meer informatie.Chateau Vrchlabí Exclusieve appartementen in monumentaal gebouw midden in het centrum van de vakantieplaats Vrchlabí. Renovatie gereed. Direkt leverbaar.Arcadian Parc Bukovina Arcadian Parc Bukovina is een project van 8 vrijstaande landhuizen op ruime kavels met schitterend uitzicht op het Reuzengebergte.Bestaande woningen Een bestaande woning kopen? Kijk hier voor ons exclusieve aanbod.
Tip:

Voor de aankoop van een huis of appartement in TsjechiŽ is geen s.r.o. (B.V.) of verblijfsvergunning meer noodzakelijk. U kunt nu rechtstreeks bij ons kopen!
(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken