Arcadian Parc LucanyAan de rand van het dorpje Lučany nad Nisou is dit project met authentieke sfeervolle landhuizen in aanbouw. De gemoedelijke omgeving met volop recreatiemogelijkheden in zomer en winter staat garant voor vier seizoenen voluit genieten.

Het park ademt een sfeer van creativiteit en ontspanning. De architectuur oogt speels en vloeit over in het groene landschap. Tegen de glooiende zuidhelling worden drie type landhuizen gebouwd, waardoor het afwisselende aspect behouden blijft. De bouw is in volle gang, voltooing 2010. Er zijn nog enkele kavels vrij.

Landhuis Comfort  Landhuis Romance  Landhuis Dream 


Schitterend gelegen tussen het Isergebergte en het Boheems Paradijs en ten westen van het Reuzengebergte is het een ideale uitvalsbasis voor allerlei vormen van ontspanning. In de nabije omgeving vindt u het kuuroord Libverda, golfbanen, wintersportcentra, een stuwmeer en de levendige steden Liberec en Jablonec met hun rijke historie.

Winter Wat de winter in Arcadian Parc Lucany zo aantrekkelijk maakt zijn de prachtige vergezichten, de uitstekende sneeuwcondities en de goede bereikbaarheid. De relatief lage prijzen voor de skipassen, ...

 

Zomer In het voorjaar is de watersport hier uitgebreid te beoefenen op de rivier de Iser en bij de verschillende stuwmeertjes, raften en kano n zijn erg populair. s Zomers voert een uitgebreid netwerk ...

 

Wilt u meer informatie klik dan hier.


Printerversie

Winter