Arcadian Parc BukovinaIn de uitlopers van het Reuzengebergte ligt ons Arcadian Parc Bukovina. Een rustig gelegen, kleinschalig opgezet park met 8 riante landhuizen.

Uniek is zeker het schitterende uitzicht over het Reuzengebergte. U waant zich ieder jaargetijde in een andere omgeving. ’s Winters kijkt u uit op witte adembenemende toppen, terwijl de herfst een kleurrijk uitzicht biedt. Zomers geniet u van al het groen om u heen met daartussen de prachtige soms nog zeldzame bloemen. Kortom, u komt hier om vier seizoenen te genieten.

Type Landhuizen

De landhuizen worden gebouwd in de kenmerkende rustieke chalupa stijl van de omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit drie typen landhuizen: Comfort, Romance en Dream. De landhuizen variëren onderling in grootte en kleur, maar worden alle gebouwd met duurzame materialen.

Landhuis Comfort  Landhuis Romance  Landhuis Dream 


Gunstige Ligging

Arcadian Parc Bukovina is goed bereikbaar vanaf Nederland (circa 900 km). U kunt hier alle kanten op. Dichtbij liggen diverse skigebieden. Ook kent de omgeving veel mogelijkheden om (actief) te ontspannen. Waaronder een zwemmeer met strandje en prachtige golfbanen.

Skigebieden

De gezellige, toeristische wintersportplaats Vrchlabi ligt op nog geen 10 minuten rijden. Even verderop ligt het grootste en bekendste skiresort van Tsjechië: Spindleruv Mlyn. Langlaufen kunt u meteen voor de deur van uw landhuis. En de avonturiers kunnen hun hart ophalen met snowboarden, snowtubing en rodelen.

Wilt u meer informatie klik dan hier.


Printerversie