De naam Arcadian

De letterlijke betekenis van arcadian is heuvelachtig en landelijk. Een plaats waar het lieflijk en rustig is. Als u op zoek bent naar uw Arcadia zoekt u een plek om tot rust te komen ver van het jachtige en drukke bestaan. Een plaats waar u tot uzelf kunt komen. Dit poetische Arcadia wordt al tot ver in de Griekse oudheid beschreven en beschilderd.

Deze bedrijfsnaam weerspiegelt onze activiteiten. Wij streven er naar een plek voor u te creëren wat voor u uw “arcadian” zal worden. Hiervoor selecteren wij locaties waar de idyllische en landelijke sfeer nog voelbaar is. Heuvelachtige plaatsen waar je de stilte nog kunt horen. Dit utopia willen wij werkelijkheid voor u maken.

In het logo hebben wij dit tot uitdrukking gebracht door de golfende groene strepen. Glooiend golven ze zich op weg naar uw arcadian. Groen omdat we bouwen in een natuurlijke omgeving en ook er naar streven dit natuurlijke karakter te handhaven.

Arcadian verwijst tevens naar Arcades de bogen die het geheel overkoepelen. Arcadian wil net als de bogen uw weg van zoeken, vinden, beslissen, ideeën uitwerken en verwezenlijken begeleiden van begin tot het eind. Net als de peilers zorgen wij voor ondersteuning. Samen met u creëren wij uw eigen Arcadian.


Printerversie