Reacties van huurders

Hieronder enkele reacties van huurders van de appartementen in Chateau Vrchlabi:

prachtig en ruim appartement,
Centraal gelegen, ruime woon en slaapkamer. Alles wat je nodig hebt is voor handen.
Reactie van gezin met oudere kinderen / feb. 2009  
Chateau Vrchlabi is prima !
Chateau Vrchlabi ligt prachtig in het centrum van Vrchlabi. Het is modern, gloednieuw en schoon ingericht. Voor beginnende skiërs is de piste op 1 km afstand prima en niet druk (blauw en deel rood). Verder genoeg mogelijkheden bij Herlicovic (rood/zwart, 3 km) en Spindleruv, dat drukker, maar veel groter is. Chateau Vrchlabi is een prima appartement!
reactie gezin met oudere kinderen / jan. 2009  
Superprettig appartement op een goede locatie
Het was een prettig verblijf in Chateau Vrchlabi. Indien er ook niet skiers in de groep zitten, dan is de ligging in het centrum van Vrchlabi goud. Vanuit Vrchlabi zijn de pistes in Spindl vrij snel te bereiken. Het interieur is nieuwwaardig en dus beter dan het gemiddelde tsjechische appartement. De slaapbank bleek van uitmuntende kwaliteit te zijn. Dat was gewoon een volwaardig 2 persoonsbed alswel een prettige zitbank. Al met al een aanrader.

Gemiddelde score 9.5 /Algemene indruk 10.0 /Prijs - kwaliteit 9.0 / Kindvriendelijkheid 10.0 / Inrichting 10.0 / Hoeveelheid ruimte 10.0 / Ligging t.o.v. pistes 8.0
Reactie gezin met jonge kinderen / dec 2008
 
Een echte aanrader!!
Zeer luxe appartementen, zeer ruim en een perfecte locatie midden in het centrum van Vrchlabi. Geen negatieve puntjes te noemen terwijl wij normaal gesproken altijd kritisch zijn.
Reactie dec 2008  
Super vakantie!
Wij zijn net 3 dagen terug in Nederland en hebben een hele fijne vakantie gehad in Vrchlabi.
Appartement was super, lekker ruim en modern ingericht. Enige minpuntje vonden wij dat er geen haakje was voor de douchekop, je moest dus steeds de douchekop vasthouden waardoor ook het gedeelte voor het bad gemakkelijk nat werd.
Vriendelijke sleutelbeheerder, spreekt goed Engels en kan goed adviseren over bezienswaardigheden.
Reactie aug. 2008
opmerking: haakjes voor de douchekoppen zijn reeds aangebracht!
 Printerversie