Rendement en Verhuur

Beheer en Verhuur

De Chateau appartementen worden verhuurd door Arcadian Parcs.
Daarmee nemen wij u alle zorg uit handen. Compleet van daadwerkelijke verhuur, beheer, marketing, sleutelbeheer tot eindschoonmaak….
Terwijl u toch op de overeengekomen tijden heerlijk van uw appartement kunt genieten.
Gezien de unieke locatie van het Chateau, comfortabel midden in het toeristische centrum en het luxueuze kwaliteitsniveau, kunnen interessante huurprijzen gevraagd worden. Met de zomer- en winterrecreatie mogelijkheden is een hoge bezettingsgraad te realiseren.


De eenvoudigste weg naar onroerend goed gaat via ons.

Rendement

Gezien het sterk groeiend toerisme, vooral in het Reuzengebergte, wordt een goed rendement verwacht uit verhuur. Doordat in de regio de bouwmogelijkheden beperkt worden hebben de prijzen van onroerend goed een opwaartse druk. De verwachting is dat de stijging de komende jaren zal voortzetten.

Uw droomappartement financieren

Bij dit unieke project kunt u profiteren van een speciaal voordeelpakket dat bestaat uit een uitstekende financiering van uw appartement en een compleet dienstenpakket van juridische advisering en administratie. Samen met onze adviseur vindt u de oplossing die perfect aansluit op uw wensen en persoonlijke situatie.


Printerversie