Stupná 85 - vraagprijs € 159.000,= k.k.

Algemeen
Fraai authentiek landhuis, op schitterende locatie in het project Arcadian Parc Stupná tegen de zonhelling in het idyllische dal van Stupná. Geschikt voor maximaal 6 personen.

Indeling
Op de begane grond is een L-vormige woonkamer met keuken. In de woonkamer is een mooie tegelkachel gebouwd. De keuken is voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap. De hele begane grond heeft vloerverwarming. Toilet bij de entree. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer met douche, twee wastafels en een wasmachine. Verder is er een extra berging.
Aan de voorzijde is een natuurstenen terras aangelegd. Rondom het huis is een pad. Het terrein is keurig afgewerkt. De parkeerplaats ligt iets lager en is bereikbaar door een natuurstenen trap. Het huis wordt volledig ingericht aangeboden. Het huis heeft circa 1216 m2 eigen grond.

Overname van het inventaris is mogelijk voor € 5.500,=.

Omgeving
Stupná is een klein dorpje, gelegen tussen het Reuzengebergte en het Boheems Paradijs, ongeveer 950 km. vanaf Utrecht. Het Reuzengebergte ligt uitgestrekt tegen de noordgrens van Tsjechië. Een bijzonder mooi natuurgebied, met veel bossen en glooiende bergen. Het Boheems Paradijs staat bekend om de mooie natuur met zeer bijzondere zandsteenrotsen. In het gebergte zijn de belangrijkste skigebieden van Tsjechië gesitueerd. Naast deze aantrekkelijke wintermogelijkheden is het ook in de zomer een geliefd vakantiegebied.

Verhuur
Via Arcadian Parcs kunt u ervoor kiezen uw huis te laten verhuren en beheren. De huizen op Arcadian Parc Stupná zijn uitermate geschikt voor de verhuur gezien de centrale ligging en de recreatieve mogelijkheden het gehele jaar door.

KENMERKEN Kijk hier voor een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van deze woning.

 

Ligging Hier vindt u de locatie van deze woning weergegeven via Google maps.

 

Interesse ... Heeft u interesse in deze woning vraag dan hier de uitgebreide brochure aan, of maak een afspraak.

   


Printerversie

KENMERKEN