Stupná 61 - vraagprijs € 239.000,= k.k.

Algemeen
Fraai authentiek landhuis, op schitterende locatie in het project Arcadian Parc Stupná tegen de zonhelling in het idyllische dal van Stupná. Geschikt voor maximaal 10-12 personen.

Indeling
Op de begane grond is een riante woonkamer met aparte keuken en bijkeuken. In de woonkamer is een mooie tegelkachel gebouwd. De keuken is voorzien van koelkast, ceramische kookplaat, magnetron en afzuigkap. De hele begane grond heeft vloerverwarming. Toilet bij de entree. In de bijkeuken is een wastafel en wasmachine geplaatst en een buitendeur geeft toegang tot het terras.
Op de bovenverdieping zijn vijf slaapkamers elk met een eigen wastafel; twee badkamers met douche en wastafel. Verder is er een extra berging en een apart toilet. Een groot natuurstenen terras is rondom de woning aangelegd. Onder het terras is een grote ruime bergkelder/garage. Voldoende parkeerruimte is naast de woning gecreëerd. Het huis wordt volledig ingericht aangeboden. Het huis heeft circa 1633 m2 eigen grond.

Omgeving
Stupná is een klein dorpje, gelegen tussen het Reuzengebergte en het Boheems Paradijs, ongeveer 950 km. vanaf Utrecht. Het Reuzengebergte ligt uitgestrekt tegen de noordgrens van Tsjechië. Een bijzonder mooi natuurgebied, met veel bossen en glooiende bergen. Het Boheems Paradijs staat bekend om de mooie natuur met zeer bijzondere zandsteenrotsen. In het gebergte zijn de belangrijkste skigebieden van Tsjechië gesitueerd. Naast deze aantrekkelijke wintermogelijkheden is het ook in de zomer een geliefd vakantiegebied.

Verhuur
Via Arcadian Parcs kunt u ervoor kiezen uw huis te laten verhuren en beheren. De huizen op Arcadian Parc Stupná zijn uitermate geschikt voor de verhuur gezien de centrale ligging en de recreatieve mogelijkheden het gehele jaar door.

KENMERKEN Een samenvatting van alle kenmerken van deze woning vindt u hier.

 

Ligging Hier vindt u de locatie van deze woning weergegeven via Google maps.

 

Interesse ... Heeft u interesse in deze woning vraag dan hier de uitgebreide brochure aan, of maak een afspraak.

   


Printerversie

KENMERKEN