Stupná 42 - vraagprijs: € 179.000,= k.k.

Algemeen
Fraai authentiek landhuis, op schitterende locatie in het project Arcadian Parc Stupná tegen de zonhelling in het idyllische dal van Stupná. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Indeling
Op de begane grond is een L-vormige woonkamer met keuken. In de woonkamer is een mooie kachel geplaatst. De keuken is voorzien van koelkast, magnetron, vaatwasmachine, ceramische kookplaat en afzuigkap. Op de begane grond is een extra badkamer met toilet, douche en wastafel. Berging en extra buitendeur. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers, waarvan één met fraai inpandig balkon, en een badkamer met toilet, douche, wastafel en een sauna! De wasmachine en droger kunnen in een aparte kast op de overloop worden geplaatst.
Aan de voorzijde is een terras aangelegd. Rondom het huis is dit terras doorgetrokken. Het terrein is keurig afgewerkt. De oprit loopt uit op een parkeerplaats onder de uitbouw, waardoor u altijd de auto sneeuwvrij kunt parkeren. Hier is ook de hoofdingang van het huis. Het huis wordt volledig ingericht aangeboden. Het huis heeft circa 1999 m2 eigen grond, waarvan 74 m2 bebouwd.

Omgeving
Stupná is een klein dorpje, gelegen tussen het Reuzengebergte en het Boheems Paradijs, ongeveer 950 km. vanaf Utrecht. Het Reuzengebergte ligt uitgestrekt tegen de noordgrens van Tsjechië. Een bijzonder mooi natuurgebied, met veel bossen en glooiende bergen. Het Boheems Paradijs staat bekend om de mooie natuur met zeer bijzondere zandsteenrotsen. In het gebergte zijn de belangrijkste skigebieden van Tsjechië gesitueerd. Naast deze aantrekkelijke wintermogelijkheden is het ook in de zomer een geliefd vakantiegebied.

Verhuur
Via Arcadian Parcs kunt u ervoor kiezen uw huis te laten verhuren en beheren. De huizen op Arcadian Parc Stupná zijn uitermate geschikt voor de verhuur gezien de centrale ligging en de recreatieve mogelijkheden het gehele jaar door.

Ligging Klik hier voor de locatie van dit huis.

 

KENMERKEN Een samenvatting van alle kenmerken van deze woning vindt u hier.

 

Interesse ... Heeft u interesse in deze woning vraag dan hier de uitgebreide brochure aan, of maak een afspraak.

   


Printerversie

Ligging